Allergi og terapi / Allergi og hypnose

Allergier kan være et opråb fra kroppen. Allegier er ikke altid kroniske. Måske er der noget at gøre...


Hvad er allergi
Allergi er en reaktion i immunsystemet mod noget, som ikke direkte er farligt for kroppen. Man kan være allergisk overfor f.eks. støvmider i husstøv, svampesporer, pollen og stoffer i visse fødevarer og medicin.

Symptomerne kan være øjne der løber i vand, kløe i øjne, næse, svælg eller på kroppen. Det kan være vejrtrækningsproblemer og nysen. Behandling kan foregå med antihistamin eller evt. prednison i sværere tilfælde.

 

Kan man slippe en allergi
De fleste tror ikke, at det er muligt at slippe af med en allergi igen, men det er det måske. Allergien er måske udtryk for andet end en fysisk reaktion. Det er da tankevækkende, at man hidtil har kunnet tåle f.eks. nødder, jordbær, græspollen eller katte – og så pludselig får allergi. Der må være en grund... 
De kloge diskuterer og forsker stadig i, om en allergi udløses når en vis tolerancetærskel overskrides, eller om den udløsende faktor er arveligt betinget. Uanset, så er der også de der mener, at mange (ikke alle) allergier er en fysisk reaktion, der fortæller om et traume, der er låst fast i psyken.


Andet og mere end et fysisk forsvar
Det er vigtigt for mig at understrege, at fordi noget er psykosomatisk, så kan du "ikke selv gøre for det”, du er heller ikke ”bare hysterisk” og du kan heller ikke "bare få det til at gå væk"! 

Alle er i dag enige om, at kroppens tilstand påvirker sindet – så, mon ikke vi skal accepterer, at sindet nok også påvirker kroppen???


Behandling

Om netop din allergi kan fjernes via terapi kan ikke garanteres, men nogen allergier kan…
Ved terapi kan fortrængte følelser bearbejdes og mange psykosomatiske reaktioner har udspring i en forsvarsreaktion på det ubevidste plan. Det kan være mod stress, smerter, svigt, sorg, angst, etc., etc.

Hvis du er træt af at lade en allergi styre og begrænse dit liv, så lad os se på det. Jo før du gør noget ved en allergi, jo bedre. Den er langt sværere at bearbejde, hvis du først har set allergien som en del af din identitet.

Det kan ikke skade. Det værste der kan ske er, at det ikke hjælper på allergien; men jeg kan garanterer dig, at du lærer noget om dig selv.

 

  • Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig og dybdegående problemløsning. Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden og kan tage dine nyvundne erfaringer med, fremover.
  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand. I trance er du fuldt til stede på mange måder – du er bare nede under det lag, hvor de løftede pegefinger regere. Hypnoterapi kombineres oftest med samtaleterapi.

Du kan læse mere om samtale terapi, hypnoterapi eller coaching via knapperne i menubjælken øverst på siden. Jeg ser frem til at hører fra dig

 

Ring til mig eller send en mail

Du er altid velkommen til at kontakte mig, på enten mail eller telefon alle hverdage mellem 10.00 og 19.00.


Mail
Du er velkommen til at sende en mail på tville@terapist.dk. Jeg ser min mail dagligt på hverdage og vil besvare den så hurtigt som muligt.

 

Telefon
Hvis du hører min telefonsvarer på tlf. 25 33 12 58, skal du blot indtale dit navn og telefonnummer. Jeg aflytter den jævnligt og ringer tilbage til dig så hurtigt som muligt.  

 

Med venlig hilsen

Tville