Alvorlig sygdom og situationen omrking den og dig

Det kan være en voldsom oplevelse at se sit liv - eller sin kære - styret af alvorlig sygdom eller behandling. En stor del af frustrationerne er den mentale del. Det kan være svært at beholde overblikket, passe nok på sig selv og at holde modet oppe.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil hører nærmere om mulighederne med enten samtaleterapi, hypnoterapi eller coaching i forhold til situationen som alvorligt syg, eller pårørende til en der er det.

 

  • Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig problemløsning. Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden.
  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand. 
  • Coaching er en velegnet og gennemprøvet teknik, til at få set på en problemstilling eller udfordring fra nye vinkler. 

    Du kan læse mere om samtale terapi og hypnoterapi eller coaching via knapperne i menubjælken øverst på siden.

 

Ring til mig eller send en mail

Du er altid velkommen til at kontakte mig, på enten mail eller telefon alle hverdage mellem 10.00 og 19.00.

 

Mail
Du er velkommen til at sende en mail på: tville@terapit.dk Jeg ser min mail dagligt på hverdage og vil besvare den så hurtigt som muligt.

 

Telefon
Hvis du hører min telefonsvarer på tlf. 25 33 12 58, skal du blot indtale dit navn og telefonnummer. Jeg aflytter den jævnligt og ringer tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Med venlig hilsen

Tville

 

Denne side er under udarbejdelse