At være forandringsparat / omstillingsparat

Følelsesmæssige blokeringer der begrænser dig kan fjernes med terapi og hypnose.

Følelsesmæssige- og mentale blokeringer sætter grænser for det liv vi kan leve, for vores valg, frihed og relationer. Gennem samtaleterapi og hypnoterapi kan du ophæve blokeringen og erstatte den med selvværd, livslyst og energi.

 

Vi opdager ofte mentale blokeringer når vi gennemgår en krise – det kan være i forhold til at nå sine mål, det kan være i parforholdet, i studiet etc.

Ordet ’krise’ kommer af det græske ord "crisis". I sin oprindelige betydning, betyder det "vendepunkt". Hvis du begynder at se en mental blokering, som et vendepunkt, så får begrebet en konstruktiv vinkel, så bliver du i stand til at handle.
Følelsesmæssige blokeringer er som energi der er stivnet. Symptomerne er meget forskellige men fælles for dem er, at et menneske der har mange blokeringer, ikke lever et frit liv.

 

Hvad er blokeringer
Blokeringer er begrænsninger som du bevidst eller ubevidst har lagt på dig selv. Da de opstod, har det været en forsvarsmekanisme og der kan være sket dét, at mekanismen ”er gået i baglås”; den er blevet til en blokering.
Symptomerne kan udmønte sig på det fysiske plan som fysiske lidelser eller ubehag i kroppen. De kan også vise sig som psykiske symptomer.

Det kan være forsvar i mod grundlæggende behov, der ikke blev opfyldt tilstrækkeligt i de tidlige år (ofte behovet for sikkerhed, tryghed og dybfølt viden om, at man er elsket) der skaber følelsesmæssige blokeringer, der i vores voksne liv, skaber ”svage områder” i f.eks. vores parforhold, vores selvværd, etc.

 

En begrænsende overbevisning
En blokering er en begrænsende overbevisning. Se på ordet ’overbevisning’ = ’over bevis’ = vi stiller ikke –længere– spørgsmål til det = Det er blevet et ubevidst ’facts’.

Blokeringer begrænser os i at have det liv og de relationer vi ønsker. Men de har også opfyldt en mission om f.eks. tryghed. ”Det er sådan det er” kan være en overbevisning, der holder blokeringen i live.
Når vi er overbevist om noget, så gentager vi mønstret igen og igen, uden at tænke over det. Det er jo fint nok, hvis overbevisningen støtter os – men mindre godt, hvis den begrænser os i at turde leve livet og være det vi kan kalde "den bedste version af os selv".

En begrænsende overbevisning er som et sår der aldrig får ro til at hele. Det bliver ved med at bløde og kan langsomt blive større, dybere og grimt. En følelsesmæssig blokering har det på samme måde. Hvis vi gentagne gange handler og vælger på en måde der er dårlig for os, vokser blokeringen og vores liv bliver mere og mere kaotisk.

 

Behandling

Nogen finder det skræmmende, at gå i gennem processerne med at forløse gamle mønstre og ikke mindst mentale blokeringer. Nogen er bange for, hvad der kan dukke op.


Samtale og hypnoterapi er dog en meget blid og tryg bearbejdning af de årsager der ligger bag blokeringerne. Vi kigger på dem, en ad gangen.
Du finder dét mønster du vil erstatte blokeringen med og indarbejder dette, så du både nu og fremover vil have erfaringen og det nye mønster med dig som en positiv kompetence. Du kunne handle og du valgte at gøre det!

 

  • Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig problemløsning. Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden. 
  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand.
  • Coaching er en velegnet og gennemprøvet teknik, til at få set på en problemstilling eller udfordring fra nye vinkler. 

    Du kan læse mere om samtale terapi og hypnoterapi eller coaching via knapperne i menubjælken øverst på siden.

 

Ring til mig eller send en mail

Du er altid velkommen til at kontakte mig, på enten mail eller telefon alle hverdage mellem 10.00 og 19.00.

 

Mail
Du er velkommen til at sende en mail: tville@terapist.dk. Jeg ser min mail dagligt på hverdage og vil besvare den så hurtigt som muligt.

 

Telefon
Hvis du hører min telefonsvarer, 25 33 12 58 skal du blot indtale dit navn og telefonnummer. Jeg aflytter den jævnligt og ringer tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Med venlig hilsen

Tville