Magtesløshed

Denne behandlingsbeskrivelse er under udarbejdelse.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du vil hører nærmere om de gode muligheder for en forandring med hhv. samtale terapi, hypnoterapi eller coaching i forhold til en følelse af magtesløshed, frustration, energitab eller lignende.

I nogle tilfælde er følelsen af magtesløshed et symptom på stress eller deprssion. Læs eventuelt mere her; 'Modløshed / Tristhed', Energitab/ Træthed, Stress og/eller Depression.

 

Hvis du vil tilbageerobrer din energi, dit iniativ og at kunne se nye muligheder, så er du velkommen til at kontakte mig for en coach- eller terapisession.

Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig problemløsning. Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden.

 

  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand.
  • Coaching er en velegnet og gennemprøvet teknik, til at få set på en problemstilling eller udfordring fra nye vinkler.

 


Ring til mig eller send en mail

 

Mail; tville@terapist.dk
Du er velkommen til at sende en mail. Jeg ser min mail dagligt på hverdage og vil besvare den så hurtigt som muligt.

Telefon; 25 33 12 58
Hvis du hører min telefonsvarer, skal du blot indtale dit navn og telefonnummer. Jeg aflytter den jævnligt og ringer tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Med venlig hilsen

Tville

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, på enten mail eller telefon alle hverdage mellem 10.00 og 19.00.