Afklaring med coaching eller terapi

Slip af med dilemmaer, frustration og tvivl. Føl dig personlig afklaret og i balance. Enkle og effektive redskaber kan bringe dig afklaring og tilføre personlige værktøjer, til at tackle lignende udfordringer fremover.

 

  • Der kan være tidspunkter i ens liv, hvor vi føler at vi har mistet overblikket, står over for uoverskuelige dilemmaer, at vi har mistet fodfæstet og at det ikke er til at se sig ud af situationen.
  • Det kan også være, at du føler sig fanget, frustreret eller stillet overfor ubehagelige valg. Det kan være, at du står ved en skillevej, et vadested i dit liv, et dilemma eller overfor en beslutning med konsekvenser.
  • Eller, det kan være, at du står i dilemmaet mellem to positive valg – og ikke er i stand til at træffe en beslutning (karriere / jobsituation / parforhold / uddannelse etc.).


I alle ovenstående situationer, kan det være en idé med en snak. Afhængigt af den problemstilling du kommer med, anbefaler jeg enten coaching eller samtaleterapi.

Forskellen på valg af metode er grundet i, om det handler om et mønster, hvor du gentagende gange er stødt på samme indre forhindring (så samtaleterapi) eller, om det er en konkret situation, du har brug for redskaber til at løse (så coaching). Uanset, så er det selvfølgelig dig der vælger formen.

Du kan evt. læse mere under punktet: 'Dilemma'

Du kan læse mere om hhv. samtale terapi og coaching ved at klikke på emnerne i menubjælken øverst på siden.

NB. Hvis det er en rent faglig afklaring, henviser jeg gerne til en vejleder på en uddannelsesinstitution.

 

Hvad virker?

  • Coaching er en velegnet og gennemprøvet teknik, til at få set på en problemstilling eller udfordring fra nye vinkler.
  • Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig problemløsning. Samtidig sikres det, at du dels forebygger lignende problemer i fremtiden og dels, at du bringer de nye erfaringer med dig.
  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand.

 

Ring til mig eller send en mail

Du er altid velkommen til at kontakte mig, på enten mail eller telefon alle hverdage mellem 10.00 og 19.00.

Mail
Du er velkommen til at sende en mail på tville@terapist.dk. Jeg ser min mail dagligt på hverdage og vil besvare den så hurtigt som muligt.


Telefon

Hvis du hører min telefonsvarer på tlf. 25 33 12 58, skal du blot indtale dit navn og telefonnummer. Jeg aflytter den jævnligt og ringer tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Med venlig hilsen

Tville