Udbrændt

Det kan være en voldsom oplevelse at blive skildt - uanset om man selv valgte at gå, blev forladt eller var enige.

Det kan være svært at forholde sig til den nye situation, til fortiden sammen, til fremtiden, til den andens nye kæreste, svigerfamilien, fælles børn eller de bonusbørn man ikke længere ser, eller de der er kommet ind i familien etc.

Det kan være svært at holde fodfæstet, bibeholde overblikket og at huske sig selv - og at stå ved sig selv - i processen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil hører nærmere om mulighederne med enten samtaleterapi, hypnoterapi eller coaching i forhold til situationen som skilt - ved at blive det / er blevet det, ikke kan forstå at det stadigvæk fylder (for meget).

 

  • Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig problemløsning. Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden.
  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand. 
  • Coaching er en velegnet og gennemprøvet teknik, til at få set på en problemstilling eller udfordring fra nye vinkler. 

    Du kan læse mere om samtale terapi og hypnoterapi eller coaching via knapperne i menubjælken øverst på siden.

 

Ring til mig eller send en mail

Du er altid velkommen til at kontakte mig, på enten mail eller telefon alle hverdage mellem 10.00 og 19.00.

 

Mail
Du er velkommen til at sende en mail på: tville@adm.khs.dk. Jeg ser min mail dagligt på hverdage og vil besvare den så hurtigt som muligt.

 

Telefon
Hvis du hører min telefonsvarer på tlf. 25 33 12 58, skal du blot indtale dit navn og telefonnummer. Jeg aflytter den jævnligt og ringer tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Med venlig hilsen

Tville

 

Denne side er under udarbejdelse