Præsentation

Ann K. Tvilling - kaldes: Tville

Arbejder i egen klinik med individuel samtaleterapi, hypnoterapi og coaching.
Coach, konsulent og kursusleder for virksomheder, institutioner og organisationer med personlig- samt faglig udvikling i NLP regi

Uddannet Voksenunderviser, Merkonom i personale, kognitiv Coach, Bachelor i voksenvejledning og læreprocesser, NLP practitioner, NLP Master, Samtale terapeut, Hypnoterapeut – indtil videre.

Har siden 1996 arbejdet professionelt med mennesker i udviklingsprocesser, undervisning, vejledning/coaching, uddannelsesudvikling, lederudvikling i både kortere og længere forløb.

Er ansat som uddannelseskoordinator, underviser og coach på KursusCentret, Køge Handelsskole. Et job jeg bibeholder sideløbende med min praksis som terapeut, da jeg ikke kan undvære den inspiration jeg har fra pragtfulde kollegaer, de udfordringer der er i udvikling af nye kurser og i at undervise på dem og andre, og det potentiale der ligger i at være en del af en organisation i evig forandring.

Samarbejder i tre gensidigt inspirerende netværk med andre samtaleterapeuter, hypnoterapeuter og coaches.
Jeg modtager løbende supervision og deltager på fortsat efter- og videreuddannelse.
 
Medlem af relevante brancheforeninger

Gift, har en teenager søn – og en bernersennen.

Via link i menuboksen t.h. kan du danne dig et indtryk af, hvem jeg er som person og hvilket værdigrundlag, jeg driver min praksis ud fra.

Tak for din interesse