Hypnoterapi

Hypnoterapi foregår i en trancetilstand.
Du er fuldt ud til stede og bevidst på mange måder – du er bare lige nede under det ”bevidsthedslag” hvor de løftede pegefingre (burde, må, skulle) regerer.

Denne form for terapeutiske trance er en utrolig behagelig tilstand, hvor du lettere kan få adgang til de ubevidste ressourcer du har, hvor der er frit og ufarligt og hvor du kan hente overskud og personlig indsigt.

  • Du kan hører, svare og huske dét der foregår.
  • Du kan selv gå ud af trancen, hvert øjeblik du skulle ønske.

 

Fri af tid og sted

I trancetilstanden kan vi arbejde i både nutid og fortid, på én gang. Det gør det muligt for en person at forstå situationer og løse problemer på en hel anden måde end i "vågen" i bevidst tilstand. 

Vores bevidste sind foretrækker ofte rutiner og reaktioner – også selv om vi ønsker at gøre noget andet. Når vi ikke kan bryde en vane, er det ofte fordi vi møder en mur af indre skepsis og modstand mod forandringer.

 

Effektive og blivende forandringer

Hypnoterapi er så utroligt effektivt, fordi der arbejdes på et dybere plan, end dette filter af modstand. Der sker på en tryg og komfortabel måde, og er en af de vigtigste grunde til, at man ofte kan opnå dramatiske ændringer og forbedringer gennem hypnoterapi.

Under hypnoterapien fungerer hypnoterapeuten som en kyndig guide, men det er klienten selv - på det ubevidste plan - der gennemfører de ændringer som det bevidste sind ikke har været i stand til.
Det er derfor man siger at "al hypnose er selvhypnose"!

 

Pas på dig selv

Hypnose og hypnoterapi bør kun udføres af uddannede terapeuter.
Din garanti for at terapeuten er certificeret og opdateret på området er deres certificering af international godkendte standarter fra NGH international.

 

National Guild of Hypnotists blev etableret i 1951 i USA, som en brancheforening for professionelle hypnoterapeuter. I dag er foreningen repræsenteret i 65 lande verden over.

Jeg er certificeret medlem af NGH