Velkommen på terapist.dk

Blivende forandringer

De fleste har et ønske om at være i stand til at tage styringen over deres liv. Coaching eller Samtaleterapi- og/eller hypnoterapi, kan være det redskab der gør dig i stand til det.

Ingen skal finde sig i at leve med begrænsende overbevisninger, angst eller ikke at kunne nå de mål de sætter sig personligt eller fagligt.

I Coaching er fremtiden og muligheder i fokus. Her ser vi ikke så meget på årsager og dybere overbevisninger. Coaching er et fantastisk redskab til at skabe motivation, mod, vilje og handling. 

Terapi er behandling og egentlig problemløsning. Her ser vi på de dybereliggende årsager og mønstre, overbevisninger, værdier og eventuelle "kortslutninger".  Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden.

Med hypnoterapi arbejder vi i hypnotisk trance med det som underbevidstheden har gemt godt væk. Her kan: ændres vaner, tilføres selvværd, arbejdes med fortrængninger fra sikker afstand, med indre tilgivelse, for blot at nævne lidt. "Vi kan ikke ændre på fortiden - men vi kan ændre måden vi tænker om fortiden på!"

 

Hvorfor sku' du?
I mit arbejde med børn, unge og voksne hjælper jeg med at løse mange former for dilemmaer, begrænsninger eller andet, som simpelthen fylder for meget i dit liv lige nu. Omdrejningspunktet er at gøre dig i stand til at slippe en uønsket adfærd og indarbejde en ny og ønsket.

Under ”Behandlinger” kan du se nogle af de områder, jeg kan hjælpe dig med.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mine behandlinger og hvad samtale- og hypnoterapi kan gøre for dig. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Tville

 

Typiske behandlinger

Typiske behandlinger med samtaleterapi og/eller hypnoterapi er f.eks.: selvværd, angst, fobier, overspisning, stressbehandling og forebyggelse, præstationsangst og eksamensskræk, ”milde” depressioner, smertelindring, ”oprydning på sindets lager”, jalousi og at bryde dårlige vaner.

Et af mine særområder er teenagecoaching (og forældrecoaching) samt coaching og terapi af børn v. mobning, skilsmisse, skoletræthed eller mistrivsel.

Under "Coaching" kan du se mere om, hvad denne teknik egner sig til og hvad jeg tilbyder.

 

Terapi der går i dybden - holder længere!

Her på siderne kan du dels læse om hvem jeg er, hvad jeg står for og hvilke behandlingsområder jeg beskæftiger mig med.
Jeg håber du har lyst til at kontakte mig hvis du vil en forandring:

- Bryd med dét der begrænser dig, - styrk dine stærke sider, - opbyg dit selvværd, - opnå balance og indre ro, - forebyg stress, - nå dine mål, personligt og fagligt, - slip bindinger fra fortiden, - kom videre i dit liv!

 

Terapi er en tillidssag

Certificeret:

  • Samtaleterapeut
  • Hypnoterapeut
  • Kognitiv Coach

Underlagt regelsæt fra hhv:

  • NLP Foreningen Danmark 
  • Psykoterapeutforeningen
  • NHG (National Guild of Hypnotists)
  • ICF (International Coaching Federation)

 

 

På de næste sider kan du læse mere om behandlingstilbud inden for: terapi, hypnose, hypnoterapi, coaching, kursustilbud og temadage m.m: